nav/icon-menuCreated with Sketch.

K-Latauksen pikalatauspisteet maksullisiksi 2.5. alkaen – sähköautoilijoille uusi sovellus maksamiseen ja lataamiseen

09.04.2019

Lataaminen K-Lataus-verkoston pikalatauspisteillä muuttuu maksulliseksi toukokuun 2. päivästä alkaen ja maksullinen lataaminen alkaa kerryttää Plussa-pisteitä. Lisäksi K-ryhmä on julkaissut tänään uuden latausasemilla asiointia helpottavan mobiilisovelluksen. Sovelluksen avulla voi hoitaa kaikki sähköauton lataamiseen liittyvät käytännön asiat. Sähköautoilijat ovat löytäneet hyvin K-ryhmän latausasemat. Tämän vuoden aikana K-Lataus-verkostosta ladatulla uusiutuvalla sähköllä on taitettu jo yli miljoonaa kilometriä.

Lataaminen K-Lataus-verkoston pikalatauspisteillä muuttuu 2.5.2019 alkaen maksulliseksi. Lataamisen hinta pikalatauspisteellä on K-Latauksen rekisteröityneelle käyttäjälle 0,20 € / minuutti, ja lataamisesta alkaa kertyä Plussa-pisteitä. Lataaminen peruslatauspisteillä säilyy rekisteröityneille käyttäjille maksuttomana.

K-ryhmä on julkaissut tänään sähköautoilijoille uuden helppokäyttöisen K-Lataus-mobiilisovelluksen. Sovelluksen avulla sähköautojen lataajat voivat hoitaa kaikki lataamiseen liittyvät käytännön asiat: latauksen aloittamisen ja lopettamisen, pikalatauksen maksamisen, K-Lataus-verkoston latausasemien sijaintien tarkistamisen sekä vapaiden latauspisteiden tarkistamisen. Sovellusta kehitetään jatkuvasti yhdessä asiakkaiden kanssa, ja lähiaikoina siihen lisätään esimerkiksi aiempien lataustapahtumien seurantaloki.

– Sähköautoilu on kovaa vauhtia irtautumassa marginaalista ja tulossa vakavasti otettavaksi vaihtoehdoksi yhä useammalle. Tavoitteemme on alusta alkaen ollut, että sähköautojen lataamisesta tulee menestyvän palvelun lisäksi vähitellen myös liiketoimintaa, joten pikalataamisen maksullisuus on luonteva askel. Uskomme K-ryhmässä vahvasti sähköautoiluun ja panostamme monella rintamalla sen yleistymiseen Suomessa, sanoo K-ryhmän autokaupan uusista liiketoiminnoista ja latausverkosta vastaava johtaja Heikki Ahdekivi.