nav/icon-menuCreated with Sketch.

Tom von Bonsdorff johtajaksi vastaamaan jälkimarkkinoinnista ja K-Latauksesta K Auto Oy:öön

11.11.2020

DI, Tom von Bonsdorff on nimitetty K-ryhmän autotoimialan johtoryhmän jäseneksi ja johtajaksi vastaamaan jälkimarkkinoinnista ja K-Latauksesta 2.11.2020 alkaen. Hän raportoi tehtävässään K-Auton toimitusjohtaja Johan Frimanille.

Tomilla on pitkä ja merkittävä kansainvälinen kokemus Volvolla eri tehtävissä yli kahdenkymmenen vuoden ajalta. Tom siirtyy tehtävään Volvo Suomen myynnistä ja markkinoinnista vastaavan johtajan paikalta. Hän on aiemmin työskennellyt Volvolla mm. Volvon Intian toimitusjohtajana, eri johtotehtävissä Ruotsissa, USA:ssa ja Aasiassa, sekä vastannut Volvon jälkimarkkinoinnista Suomessa.

”Tomilla on erittäin monipuolinen ja sopiva tausta juuri tähän tilanteeseen, jossa jälkimarkkinoinnin rooli korostuu entisestään merkittävyydeltään. Tom tuo osaamisellaan ja taustallaan hyvää lisäkokemusta autotoimialan johtoryhmään”, sanoo K-Auton toimitusjohtaja Johan Friman.

”Olen innoissani uudesta tehtävästäni ja odotan ilolla pääseväni K-ryhmään. Tehtävässä kiinnostavat erityisesti jälkimarkkinoinnin kehittäminen vastaamaan tulevaisuutta ja sähköistyvää automarkkinaa, sekä K-Latauksen edelleen kehittämisen mahdollisuudet. K-Lataus, jonka ladattava sähkö on 100 % tuulivoimaa, on Suomen suurin sähköautojen pikalatausverkosto. K-Autolla on erinomaiset brändit ja se on syksyn aikana noussut Suomen ylivoimaisesti suurimmaksi täyssähköautojen myyjäksi. Uskon vahvasti yhtiön tulevaisuuteen”, kertoo Tom von Bonsdorff

Lisätietoja: Riitta Karjalainen, viestintäpäällikkö, K Auto Oy, riitta.karjalainen@kesko.fi, puh. 040 578 3924