nav/icon-menuCreated with Sketch.

Yksityisleasing on yksityishenkilöille tarkoitettu riskitön ja moderni tapa autoilla

30.10.2020

Yksityisleasing on yksityishenkilöille tarkoitettu riskitön ja moderni tapa autoilla, jossa auton omistamisen sijaan maksat vain sen käytöstä. Et maksa auton omistamisesta, mutta saat käyttöösi uuden auton, jopa kahden vuoden välein. Ei autolainaa, halutessasi ilman käsirahaa tai suurta viimeistä maksuerää - maksat autoilustasi vain kiinteän kuukausihinnan sopimuskauden ajan, eikä sinulle jää riskiä auton arvon alenemisesta. Ajokilometrit ja sopimuskauden pituus on joustavasti sovittavissa. Kiinteä kuukausihinta ilman lisäkuluja helpottaa suunnittelua, etkä maksa turhasta.

Yksityisleasingilla voit hankkia minkä tahansa Volkswagen-, Audi-, SEAT- tai CUPRA-mallin. Saat käyttöösi aina upouuden auton. Laajasta mallivalikoimastamme voit valita niin bensiini-, diesel- kuin kaasuauton, kevythybridin, ladattavan hybridin tai täyssähköauton – sinä valitset. Halutessasi voit myös myydä nykyisen autosi meille. Sinä voit keskittyä olennaiseen – ajamiseen.

Sinulle ei jää myöskään riskiä käytössäsi olevan auton arvon alenemisesta tulevaisuudessa. Kun sopimus päättyy, palautat vain auton jälleenmyyjällesi.

Yksityisleasingtasoja on kolme ja valittavissa haluamiesi palvelujen ja kuukausimaksun mukaan. Kuukausihinta sisältää polttoaineita, pesuja, vakuutusta ja vuosittaista ajoneuvoveroa lukuun ottamatta kaiken tarvitsemasi. Lisäpalveluna hankit kauttamme myös kätevästi liikenne- ja kaskovakuutuksen. Valittavissa on S-, M- ja L-tasot.S-taso M-taso L-taso
Auton rahoituskustannukset
Sopimuksen mukaiset ajokilometrit
Toimituskulut
Kesä- ja talvirenkaat vanteineen
Määräaikaishuollot ja tekniset korjaukset
Katsastukset
Sijaisauto määräaikaishuoltojen ajaksi
Renkaiden säilytys ja kausivaihdot
Renkaiden uusinnat

Kiinnostuitko? Haluatko kuulla lisää? Klikkaa haluamaasi automerkkiä ja tutustu tarkemmin eri mallien hintoihin. Anna yhteystietosi brändisivustolla sijaitsevalla yhteydenottopyyntölomakkeella, niin jälleenmyyjä kertoo sinulle lisää ja laskee sinulle tarjouksen haluamastasi autosta ja varusteista haluamasi sopimuksen pituuden ja kilometrimäärän mukaan tai katso k-autoleasing.fi/yksityisleasing. Jälleenmyyjä kertoo myös tarkemmat tiedot autonhankinnan (esim. luottohakemus) etenemisestä. Jälleenmyyjä tekee lisäksi tarjouksen nykyisestä autostasi, mikäli haluat myydä sen.

Uutta autoa ei tarvitse ostaa. Sillä voi vain ajaa.

Lue lisää: