nav/icon-menuCreated with Sketch.

Emme hae automyyjiä,

me teemme automyyjiä.


Kaista-logo 02


Kaista-koulutusohjelma

Kaista on ohittamaton tilaisuus kehittyä nopeasti uudistuvan autoalan ilmiömäiseksi asiakaskohtaajaksi ja arvostettujen brändien asiantuntijaksi.

Haku kevään 2021 ohjelmaan on päättynyt. Seuraavan Kaista-koulutusohjelman hakua odotellessa voit testata alta sopisitko meille automyyjäksi!

Sopisitko meille automyyjäksi?

Tutustu myös tältä sivulta löytyviin videoihin, joissa kerrotaan lisää automyyjän tehtävästä ja siitä minkälaista on olla meillä töissä. Kaikki K-Auton tällä hetkellä avoimet työpaikat löydät täältä.

Kaista on maaliskuussa 2021 starttaava K-Auton oma koulutusohjelma, johon valitsemme nyt 20 myyjää tai myyjäpotentiaalia ympäri Suomea. Olet alusta asti vakituisessa työsuhteessa ja nautit kilpailukykyisistä työsuhde-eduista. Työskentelet jo koulutusohjelman ajan jälleenmyyjällämme ja koulutusohjelman jälkeen jatkat työtäsi Volkswagen-, Audi-, SEAT- tai CUPRA-asiantuntijana.

Uuden ajan automyyjä on kanssamme samaa mieltä siitä, että onnistuneessa myyntityössä kaikki lähtee ensiluokkaisesta asiakaskokemuksesta. Emme odota, että sinulla on kokemusta autobisneksestä, sillä asiakkaiden aito kohtaaminen ei katso alaa. Myyntityöstä sinulla on kuitenkin näyttöä muilta toimialoilta. Olet erinomainen ihmistuntija ja avoin kommunikaatiolle asiakkaan toivomalla tavalla, kanavassa kuin kanavassa. Kaiken autoihin ja brändeihimme liittyvän me opetamme sinulle.

Millaista on olla meillä töissä?

Kasvua, kehitystä ja asiakaskohtaamista. Katso videoilta, mitä muuta työ meidän brändien parissa on.

Katso mukana olevat toimipisteet

k caara

Helsinki, Kouvola, Airport, Lahti, Espoo, Hyvinkää, Hämeenlinna, Tampere, Turku

Tutustu
jyvaskylan autotarvike

Jyväskylä

Tutustu
Käyttöauto

Vaasa, Pori

Tutustu
porho logo

Oulu, Rovaniemi, Ylivieska

Tutustu
Kaista Tietosuojaseloste